Kaos, drama og konflikter

KAOS DRAMA OG KONFLIKTER

De største gaver i livet er ofte pakket ind i div. udfordringer.

Oplever du indimellem hvordan dine relationer kan blive så udfordrende, at du bliver fanget i følelsen af frustration, magtesløshed og meningsløshed?

At vide hvordan du kan navigere i de forskellige tilstande, kræver noget selvindsigt og bevidsthed.
En livslang proces, der kræver din opmærksomhed og handling.

Måske du har været så ked af det og vred, at du hverken kan hører eller se?

Så har du sikkert også tænkt “hvad skal det til for og hvorfor lige mig”?

Ja hvad er det lige du skal med dine udfordringer?

Mine erfaringer er, at der hvor jeg virkelig er blivet ked af det, vred eller har været ramt af magtesløshed, sorg og meningsløshed er også der hvor jeg har fået de største selvindsigter og bevidsthed.

Når vi har bevæget os så langt væk fra os selv, at vi ikke længere ved hvem vi selv er eller hvad der er rigtigt eller forkert, ja så byder universet ind med div. udfordringer for, at vi kan vågne op og ta’ ansvar for det liv vi ER.

Livet ønsker for dig, at vide hvem du virkelig ER.

I din kerne, i din essens er du lys og kærlighed.

Med dig i livet har du din sjæl og dit højere selv, der kommunikere igennem hjertet og videre ud i krop og sind der er sammen-koblet som en slags gps for, at lede dig på vej igennem livet.

Så når krop og sind reagerer, er dette din indre gps, der fortæller dig, at du er trådt ud af dit lys og trænger til en korrigering.

Når det så er sagt, er alt den smerte, sorg, vrede også en healing efter alle de gange hvor selv samme følelser har været på banen (igennem inkarnationer) uden forløsning eller kærlig anerkendelse.

Ja du er et menneske med tanker der skaber dine følelser, men du er på ingen måder dine følelser ej heller din krop.

Du er den afgørende faktor for hvordan du vælger at være med det du møder på din vej.

Så hvis du har et ønske om, at være med kærligheden og glæden i dit liv og gerne vil mestre daglig dagens udfordringer, vil jeg gerne invitere dig til, at være undersøgende på disse udfordringer.

Tjek ud hvorvidt dine udfordringer (i relationer) handler om projektioner dvs. egne følelser/temaer, du lægger ud på andre (hvilket ofte er præcis det vi kommer til)

Det kunne f.eks. være når du bliver frustreret, vred eller ked af det når din nærmeste giver udtryk for sine følelser, at det handler om dine undertrykte og uforløste følelser, du ser dig selv og hvordan du har det, hvilket på ingen måder er nemt, hvis du igennem hele dit liv er vokset op med, at det ikke er okay at udtrykke dine følelser.

Og nej det er på ingen måder nemt eller behageligt, at få øje for hvor meget det handler om dit eget, dog skal du vide, at du på ingen måde er alene om at stå der.

Store forandringer sker, når du tør anskue dig selv og din adfærd en anden vej rundt og tro mig, du vil blive overrasket over hvordan ganske små justeringer i dit liv vil gøre en stor forskel.

Disse spørgsmål kan gøre en stor forskel for dig.

Hvad ser du når du kigger på (det menneske som du har en udfordring omkring)? Og der næst
Kender du det?

Du har ansvaret for dit liv!

Ryd op i dit liv, vælge dine relationer med omhu, sorter det fra der trække dig ned eller på anden måde dræner dig for energi.

Sæt dine grænser, vær kærlig med dig selv, brug dit liv på det der får dig til, at smile og glædes ind i dit smukke og dyrebare hjerte.

Søg ud i naturen for, at give slip og lade op.

Fyld din dag med nærende mad, dejlige, berigende og smukke mennesker, så du kan flyde ind i natten med et syngende hjerte og et smil på din læber.

“Husk også at ikke alting handler om dig, men det starter med dig”

Lys og kærlighed
Betiina 💫❤️

By | 2019-04-08T11:03:32+00:00 april 7th, 2019|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment