Om Betiina 2019-11-09T16:01:58+00:00

Jeg er

Personligt og fagligt i livet med ønsket om, at lære og facilitere mennesker i, hvordan det er muligt, at opnå større selvindsigt, bevidsthed, klarhed og retning for at mestrer dagligdagens udfordringer og vilkår.

I takt med min egen personlige udvikling/afvikling oplever jeg dagligt, hvordan livet leder mig dybere ind i forståelsen, glæden og kærligheden til mig selv og mine relationer.

Erfaringer

Efter en årrække med bopæl på Grønland og i Tyskland, vendte jeg i 1995 hjem igen.

Hos Annie Bejart blev jeg uddannet udviklingskinesiolog, hvilket blev starten på en lang årrække med spirituel selvudvikling/afvikling, med et fokus omkring energiarbejde clairvoyance, kanalisering og medieskab.

Herefter blev Rud Grant min læremester i regressionsterapi.

Ud fra et ønske om at viderudvikle mine kompetencer som terapeut, tager jeg en uddannelse hos Human Education Group, instituttet for spirituel psykoterapi, der danner rammen for 7 års uddannelse som

  • hypnoterapeut
  • en master i familie-og parterapi,
  • Spirituel psykoterapeut
  • Spirituel trainer/mentor

Indenfor den transpersonlige psykologi
Har jeg erfaringer med brugen og virkningen af Ayahuasca og åndedrætsterapi, hvilke for nogle er yderst brugbare bevidsthedsudvidende redskaber/metode eksempelvis omkring misbrug af alkohol og stoffer.

Blandt andre erfaringer
Har jeg været selvstændig erhvervsdrivende med butikken Zofia og Fumei, for hvilken jeg fra dansk detailhandel modtog Årets butiks pris.

Herefter  åbner vi en Julie Sandlau flag ship store i Badstugade/Århus.

Udover er jeg fraskilt efter knap 20 års ægteskab med Stig Tøfting og mor til 4 vidunderlige børn, hvoraf de 3 ældste er flyttet hjemmefra og i fuld gang med hver deres ønsker for livet.