Spirituelle kort og syncronicitet

SPIRITUELLE KORT!

Tarot, orakel og engle kort er et ældgammelt og kraftfuld åndeligt redskab der skaber kontakt til vore åndeligevejleder, guides, engle og vores højere selv.

Dette er hvad jeg ynder, at kalde den guddommelige vejledning og som udelukkende har til hensigt, at bringe fornyet klarhed, budskaber og kærlig indsigt, der formidles i billeder, tal og symboler.

Derfra kan du så være omkring de udfordringer der tidligere skabte blokering for din daglige trivsel, glæde og kærlighed på en helt ny og forfriskende vis.

I min verden er intet tilfældigt, hvilket jeg bliver så dejligt bekræftiget i, når jeg arbejder med kortene…

Her kan vi tale om synkronicitet idet, kortene meget præcist afspejler netop det som optager dit sind bevidst eller ubevidst.

Der er mange forskellig måder, at være med kortene på personligt bruger jeg flere forskellige sæt på engang, alt efter hvad der er brug for.

Kortene kan rådføre om stort set alt, fra personlige udfordring, arbejde/karriere, kærlighed, økonomi, udfordrende relationer, sundhed og helbred osv.

Inden et kort oplæg, vil der være en grundig afklaring omkring de spørgsmål og udfordring du ønsker klarhed og indsigt omkring.

Dernæst vil kortene komme i spil og du vil derfra opleve hvordan kortene på smukkeste vis taler til dig.

Når div. spørgsmål er blevet belyst runder vi af med, hvordan du på bedst mulig vis, kan gå smukt og stærkt videre i livet med det, som er formidlet.

Mit ønske med dette er, at formidle et redskab, der absolut har sin berettigelse, når vi har brug for fornyet støtte, klarhed, indsigt og vejledning i livet.

By | 2019-04-07T19:45:49+00:00 april 7th, 2019|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment