Healing kan være smertefuldt.

Ja tandlægens børn kan også få huller i tænderne!

Med det vil jeg sige, at på trods af evner og redskaber jeg har tillært mig igennem adskillige uddannelser, har også jeg indimellem mine udfordringer.

Til de som tænker at det er meget nemmere, at være i livet når man er spirituel orienteret og interesseret eller terapeut, til dem må jeg sige ejjjhh det er nok langt fra sandheden.

“Bevidsthed forpligter” det er hvad jeg har taget til mig igennem flere års studie og det er stadigvæk indimellem noget af en udfordring at forholde mig til.
En “neverending story”

Men naturligvis er mine evner og kompetencer en gave, at have med mig og er meget taknemlig for disse.

Det har givet en helt ny måde, hvorpå jeg kan forholde mig til mine følelser og udfordringer, hvilket jeg dagligt priser mig lykkelig for.

Jeg har derfor besluttet mig for, at dele noget liiidt mere personligt med dig her!

Denne oplevelse ligger nu ca. 2 år tilbage og har været ret afgørende for hvordan jeg siden ER med mig i livet.

“Det vil jeg fortælle om i et andet opslag.”

Nu et tilbage blik på hvordan jeg havde fysiske smerte fra hoften og ned over mit lår og indimellem helt ud i tæerne.
Flere gange om dagen kunne jeg ikke gå normalt og måtte støtte mig til møbler og gelænder omkring mig.

Tit når jeg var kommet i seng tog smerterne alvorligt til.

Jeg græd og græd, men i mit inderste vidste jeg, at en dyb healing var igang.

Jeg kontaktede ingen læge eller andet da jeg vidste, at denne smerte må jeg stå igennem ved, at mærke den.

Igennem de ca. 8-10 uger det stod på, havde jeg flere meget forunderlige oplevelser og deler nu den sidste af oplevelserne her med dig!

Denne nat var ganske særlig og med usædvanlig meget smerte

Jeg var kravlet under dynen og der gik ca. 10 min så begyndte smerterne igen, de kom og gik flere gange om dagen og nogle dag var værre end andre.

Efter mange timer hvor jeg lå grædende blev jeg ( i mine tanker gjort opmærksom på, at smerterne ville tage til, men at det snart ville være ovre, men at jeg måtte stå det igennem) jeg studsede noget over beskeden, der kom fra en afdød mand (forfatter)jeg havde igennem mit liv læst mange af hans bøger.

Naturligvis studse jeg lidt over at han lige poppede ind på denne måde, men jeg er vant med disse oplevelser, så jeg tog det for gode varer, at der ligesom var et formål og at det også ville få en ende.

Som han havde fortalte mig tog smerterne til og denne nat græd jeg mig igen i søvn.
Jeg vågnede tidligt næste morgen og selvom jeg var meget træt stod jeg op og gik lidt rundt, jeg havde ingen smerter men de startede som oftest også først op ad dagen, så jeg nød blot, at der nu var ro på.

Opad formiddagen sætter jeg mig hen for, at meditere og imens jeg sidder der, begynder jeg at blive svimmel og meget utilpas og får samtidig ondt igen.

Jeg opgiver meditationen og gå i seng.
Græder lidt og taler til den mand der om natte havde talt til mig og bad til, at det nu måtte stoppe.

Jeg oplever ingen respons og falder i søvn.

Da jeg vågner igen 3 timer efter, med en oplevelse af at have sovet meget tungt.

jeg ligger helt stille og kigger.

Jeg ved der er sket noget!!! Jeg rykker lidt på min krop og mærker glæden vokse i mit indre, jeg sprang ud af sengen og græd af glæde…. min krop var som født på ny, ingen smerter, den føltes så ubeskrivelig let som jeg ikke havde oplevet længe og jeg vidste lige der, at nu er det slut med smerter!! Jeg griner og græder og takker for hjælpen.

Det er nu snart 2 år siden og jeg har aldrig mærket noget til det siden.

Jeg har været med mange forunderlige oplevelser, men denne har virkelig sat sine spor på en meget fin og dejlig måde på trods af mange ugers smerter.

Naturligvis er der stor forskel på smerter, hvorfor og hvordan men det jeg kunne ønske mig er, at du ikke for blot den mindste smerte fylder dig med medicin eller andet.

Jeg ønsker mig, at du vil give det en chance uden medicin!

“Her har du mit bud på hvordan du kan være med følelser/smerte”

Det kræver naturligvis din fulde opmærksomhed, tillid og troen på at det faktisk kunne være en løsning at gå ind i smerten vær og med den….mærk den helt ind og giv dig selv lov til, at gi de følelse fri der måtte komme op!

Inden du går ind i følelsen/smerten vær fokuseret på dit åndedræt og slap så meget af i kroppen det er muligt og mærk hvordan det skifter. Og derfra gi udtryk for det som kommer op.

For dig som er kvinde og har født, vil det måske opleves på lidt samme måde, som når du er i fødsel selvom jeg er velvidende om, at det nok er umuligt at sammenligne smerte!!

(sådan var det for mig! Måske jeg faktisk, var igang med at heale mig selv for de følelser der var omkring mine fødsler?)

Faktisk kunne det være et meget godt billede på, at vores udfordringer og smerte ønsker os et nyt sted hen i livet.

Mest af alt er sandheden, at følelserne for mange mennesker ikke så nemme at tackle og de fleste gør alt hvad de kan for, fjerne sig fra dem.

Ja jeg ved at livet kan være barsk, men i disse barske voldsomme eller forskellige scenarier, ligger der en iboende gave af kærlighed.

Der kunne handle om, at få øje for hvem vi er og hvad vi byder eller fornægter os selv i livet, grundet gamle uhensigtsmæssig mønstre og overbevisninger.

En anden gave er den healing, som vi alt for tit, helt og aldeles misforstår.

Alt den smerte, sorg eller andet du kan være med, er også ren healing af tilsvarende uforløste følelser/oplevelser, du har været med igennem livet (og tidligere liv) der kommer op netop for, at forløses og væres med i kærlig opmærksomhed, anerkendelsen, accept og
Fejlagtigt kan vi antage, at vi er syge (hvilket sjældent er den fulde sandhed) og derved, blokere mange mennesker for denne forløsning ved, at lader sig medicinere med mindsetet om sygdom og derved blokeres der for forløsning og skabes endnu mere ubalance!!!

Og ja det er bestemt en udfordring, at navigere i følelses universet, men måske det på den lange bane kunne være bedre givet ud, at være med følelserne og anerkende dem med kærlig opmærksomhed.

Dette opslag er på ingen måder for, at tale ned til dig, der af den ene eller anden årsag har valgt, at tage medicin.

Jeg har selv taget medicin og er bestemt både glad og taknemlig for at vi, alt efter årsag har den mulighed, det har helt sikkert sin berettigelse, ingen tvivl om det.

Jeg deler kun dette med en kærlig hensigt om, at inspirere til et muligt andet perspektiv.

Tak! for din interesse og dit følgeskab her på min siden, det gør mig så glad!

Lys og kærlighed
Betiina💫❤️

By | 2019-04-07T19:35:20+00:00 april 7th, 2019|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment